• Τηλέφωνο: 241 400 96 86

  • e_mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Image1Το Speak Up! βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Πραξιτέλους 1 και Νικηταρά. Αποτελείται από μία αίθουσα διδασκαλίας, μία αίθουσα βιωματικής μάθησης και μια αίθουσα μελέτης για τους μαθητές. Είμαστε, πραγματικά, περήφανοι για το χώρο που έχουμε δημιουργήσει για τα παιδιά. Το κάθε σημείο του είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ερεθίσματα σχετικά με τη γλώσσα και να εμπνεύσει την ομιλία στα Αγγλικά.

 

Classroom 1 - Η βασική αίθουσα διδασκαλίας

 

 

straight line

 

Ειδικότερα, στην αίθουσα της βιωματικής οι μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές θα έχουν τη ευκαιρία να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες χάρη στα 'μαγαζάκια' μας. Να παραγγείλουν, να αγοράσουν, να παραπονεθούν, να ρωτήσουν, να κάνουν όλα εκείνα που καλούμαστε να κάνουμε καθημερινά όταν μιλάμε και να δραστηριοποιηθούν σε ένα περιβάλλον που θα συμβάλλει στη γλωσσική εξέλιξη τους.

 

Classroom 2 - Η αίθουσα βιωματικής διδασκαλίας

 

straight line

 

Στην αίθουσα μελέτης, οι μαθητές θα μπορούν να διαβάσουν όποτε εκείνοι επιλέξουν, να εξερευνήσουν το Λονδίνο μελετώντας το χάρτη μας, να παίξουν παιχνίδια μυστηρίου και να "ζήσουν" την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.

 

Study room - Η αίθουσα μελέτης

 

straight line

 

Το παζλ συμπληρώνει το γραφείο της διεύθυνσης και ένας ευχάριστος χώρος αναμονής με τοιχογραφία που αναφέρεται στην πόλη του Λονδίνου.

 Οι υπόλοιποι χώροι μας