Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Απολαύστε την περιήγησή σας, γνωρίστε μας και e-ξεναγηθείτε στους χώρους μας! Speak Up!

Arrow up
Arrow down
  • Τηλέφωνο: 241 400 96 86

  • e_mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Speak Up! English School

Learning is a journey and only you hold the map

Τα τμήματα για παιδιά έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα, έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα. 

Μέσα από ένα πλήθος βιωματικών δραστηριοτήτων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να δημιουργήσουν και να μάθουν διασκεδάζοντας. Η ενθάρρυνση και η υποστήριξη είναι σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη και την πρόοδό τους.

Όσον αφορά στα μεγαλύτερα παιδιά, εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες της γλώσσας,  εξειδίκευουν το λεξιλόγιό τους και εμπλέκονται περισσότερο στην καλλιέργεια του προφορικού λόγου.

kids res

 

Τα τμήματα είναι ολιγομελή δίνοντας το χώρο και το χρόνο στους μαθητές να εξασκηθούν, να αφομοιώσουν για να φτάσουν την «κορυφή» τους. Χρειάζεται, κάποιες φορές, να γίνει εξατομίκευση διδασκαλίας και να δημιουργηθούν νέα κίνητρα, ώστε να αγγίξουν τα όρια των δυνατοτήτων τους.

Τα παιδιά:

  • διδάσκονται από προσωπικό με έμπνευση και μεγάλη εμπειρία.
  • μαθαίνουν τη γραμματική μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο παραμύθι με ευχάριστους χαρακτήρες.
  • εξελίσσουν τις δυνατότητές τους και τις γλωσσικές δεξιότητες μέσα από βιωματικές δραστηριότητες με καθημερινά σενάρια και διαλόγους.

Μεγάλο ρόλο έχει η συμμετοχή των γονέων και πιστεύουμε ότι η παρουσία τους είναι σημαντική στην εξέλιξη του παιδιού. Για αυτό το λόγο, υπάρχει συχνή επικοινωνία και διαρκής ενημέρωση με σκοπό την επίλυση των τυχόν προβλημάτων.

Στο Speak Up!, ξέρουμε τον τρόπο για να πετύχουμε!

 

Θέλετε να μας γνωρίσετε; ΝΑΙ, επιθυμω να μαθω πληροφοριες

Με μια γρήγορη ματιά